Lucifer e genul de serial pe care eram curioasă să-l văd, dar nu prea sigură că o să-mi placă. Și a devenit unul dintre preferatele mele, mai ales dintre serialele fantasy pe care le-am/le urmărit/urmăresc. Lucifer Morningstar (Tom Ellis, un britanic sexy, cu accent specific și ținută elegantă) și Chloe Decker (Lauren German, fata rea din A Walk To Remember și interpreta personajului meu preferat din Chicago Fire) formează un cuplu aparte – literalmente diavolul și îngerul.

Probabil celor care nu sunt fani ai romantismului și care, în general, evită producțiile de gen, acest cuplu li se pare aiurea, li se pare cel mai mare minus al serialului. Însă pentru mine a contat mult încă de la început, fiind o mare bază în dezvoltarea personajului principal, Lucifer. Am strâns cele mai frumoase momente ale cuplului și am pus-o de-un articol care va fi publicat atunci când sezonul al 2-lea ia vacanță și care va fi actualizat periodic cu alte scene.


  1. O scenă extrem de simpatică – Lucifer crede că Chloe vrea să se culce cu el, așa că își pune în plan să îi îndeplinească dorința. O discuție savuroasă între cei 2 se încheie cu replica lui Chloe: „I will never, ever, ever sleep with you. Never.” (1×04)

2. Chloe îl găsește dezbrăcat și îi vede cicatricile de pe spate, fiind total șocată. Deși nu-și dorește să fie atins, Lucifer îi spune calm „Please, don’t.” (1×04)

                            

 

3. Când Chloe se îmbată și se refugiază în brațele lui, acesta refuzându-i avansurile, ținând-o în brațe până adoarme, exclamând „Oh, God.” și privind spre cer. (1×10)

lucifer-1x10

4. Încă din primul sezon, Lucifer încearcă să-și găsească identitatea și să înțeleagă sentimentele pe care le trăiește. Într-o încercare de a o consola pe Chloe, aceasta îi spune „Just shut up.”, sărindu-i în brațe. Eu am descris scena ca „The angel hugs the devil.” <3 (2×07)

5. Chloe e pentru prima oară geloasă, atunci când Lucifer și Ella lucrează singuri în urma unui favor cerut de acesta. Chloe geloasă e foarte simpatică, iar fața lui Lucifer când realizează gelozia ei, priceless. (2×08)

6. Cei doi dansează. Atât. 2×09

7. Chloe îi salvează casa și clubul de noapte. 2×09

8. Luci îi face o declarație aparte, profitând de ocazie când se află în scaunul tribunalului. Chloe răspunzându-i ulterior. 2×10

9. Aproape-sărutul din finalul 2×10, ceea ce cred că a simbolizat începutul oficial al relației lor.

To be continued. In 2017.

Vezi și: Cele mai frumoase momente dintre Sara & Michael, ‘Prison Break’

Scrie un comentariu

%d blogeri au apreciat: